Susu Ibu Mengandung

Blh tau susu tepung yg terbaik utk ibu mengandung dan tidak mengandungi gula? Terima kasih..

4 Balas

Nak let go sebab tak boleh nak minum. Nak minta bayar untuk susu anmum tu RM10 dgn postage RM10 je. Sesiapa nak boleh drop number nnt sy ws. Serious buyer only.

Klu sye mnum susu biasa je yg framfresh hri2 yg framfresh kurma ke yg xade gula mna pon..Xpon susu fernleaf full cream yg xade gula tmbhan..

5y ago

ok sis.. thank you tau.. 😊

Saya sugest amik pil kalsium shaklee bebas gula http://www.wasap.my/+60173687028

so far saya minum anmum materna okay je. Xda mslah pun.