Air susu

Hi mommies! Nak tanya, air susu korang start kluar time usia kandungan brapa bln? Normal x preggy 8 bln air susu blum kluar?

41 Balas

Sy Masa genap 8 bln blom kluar susu..tapi hanya kluar cecair jernih..now dah 35 weeks tapi selalu perasan Kat areola tu ad kerak putih lembut..

5y ago

Tiap2 Kali Mandi sy bersihkn..😊😊

Normal je masa pregnant belum ada susu bdn. Saya bersalin hari ke 4 baru keluar susu bdn. Sekarang baby dah 10 bulan masih bf.

kalau blh pergi mengurut kt bidan atau mintak suami urutkn dr leher ke tulang belikat.sy tgh pantang susu xdak

kandungan saya 7 bulan dan keluar sampai skrg 9 bulan pun masih keluar syukur alhamdulillah..

sy keluar pada 17w belah kanan.belah kiri 18w.kluar susu jernih tu..mcm air.tp mcm gam.

Mase bersihkan nipple tu ada wrna krim2 kuning..tp kering laa..tu kira susu ke?

5y ago

Ye tu susu.. kalau time cuci tu cuba jgn pakai air.. kalau picit sikit puting tu nnti nmpk susu klua sikit2 dr liang susu tu.. liang susu tu kecik2 je.. n ada byk..

usia kandungan 4 bln air susu sye alhamdulillah sudah keluar

Saya dh nak beranak mnggu depan pun tak keluar2 lagi😂

Sye 25 week dh keluar air susu...tp x bnyk...sikit2

Sy pon blom..dh 36w 😥😥 setiap mandi mmg cuci..

5y ago

In sha allah...😊😊😊