Susu Badan

Salam nak tanya. ade tak mommies kat sini pregnant 6 bulan susu badan dh start kluar? saya punye dh start kluar sikit2

1 Balas

ia ny normal sis . ad juga awl preggy tu susu dh ad tpi xperasan sbb mse tu klau picit puting bru perasan ad cairan jernih bkn putih tu . tpi doc kata tu susu bdn juga . ad juga lps brsalin bru ad susu . lain2 sis . sy dlu ank prtama pon awl kelua susu . tpi msih jernih tu . yg pentg ad susu bdn Alhamdulillah 😊

5y ago

ye same same