Kedudukan uri.

Hi. mommies.. nak tanya, ada tak yang macam saya, kedudukan uri kat bawah.. harini scan, doctor cakap uri masih kat bawah, and keduduk baby still songsang.. sekarang saya 28weeks. Doctor mention, kalau next scan uri still kat bawah, kena pantau dekat hospital. ada yang pengalaman macam ni tak? ada apa apa tips? serious ke tak ye case macam ni? saya first pregnancy, so tak sure..

16 Balas

Sy pernah 4 thun lpas..pp type 2..dr awal kehamilan mmg uri x naik..mcm² cara sy buat..sudahnye 3 minggu kena tahan wad..ckup 38 minggu kna czer..