Kedudukan uri.

Hi. mommies.. nak tanya, ada tak yang macam saya, kedudukan uri kat bawah.. harini scan, doctor cakap uri masih kat bawah, and keduduk baby still songsang.. sekarang saya 28weeks. Doctor mention, kalau next scan uri still kat bawah, kena pantau dekat hospital. ada yang pengalaman macam ni tak? ada apa apa tips? serious ke tak ye case macam ni? saya first pregnancy, so tak sure..

16 Balas

Sama la macam sy , harap harap kita dipermudahkan laa ye , first pregnant jugak..

Sama mcm sy. 4th pregnancy. Anak sebelum nie semua ok. So risau juga.

4y ago

Sama mcm sy sis, 4th pregnancy..scan 30w still uri di bawah...nnti akan scan lg bila 32w, sblm refer doktor pakar..anak² yg lain pun semua alhamdulillah tiada mslh kecuali hb rendah.

Awal lagi sis. Saya minggu ke 32 baru baby duduk elok😘

Dh berape Minggu...

Urut dgn bidan....

4y ago

Jgn memandai. Mati anak org nnti. Doktor marah gila pandai2 urut dgn bidan nak betulkan baby. Sebab dah byk kes kematian.

Ada keluar darah ke atau camna? Ke uri je jat bawah?