UTI during first trimester

Hi mommies! nak tanya ada tak yang kena UTI masa first trimester ni? i mmg kurang minur air berbanding before pregnant sbb tak boleh telan air kosong. boleh bagi tips tak sebab risau dekat baby 🥺

2 Balas

boleh minum air barli sis .. barli kosong 2 kali seminggu .. inshaAllah UTI boleh sembuh ... kalau minum air kosong banyak2 pun kadang2 rasa nak muntah pun ada

4mo ago

yekeee lepasni nak try bawak bekal air barli hehe thank you sis!