Bekerja masa pregnant

Hi mommies.. nak tanya, ada tak mommy2 yang rasa macam saya. semakin hari semakin hilang rasa mood nak bekerja.. asik nak baring je.. this is my first pregnancy.. dah masuk 5months.. rasa takda mood lansung nak kerja.. penat je rasa badan.. is it normal? saya dah 4tahun bekerja dekat company ni.. after pregnant dah mula rasa macam nak resign.. ada tak mommy yang dalam situasi yang sama macam saya..

68 Balas

Sama la..sy pun 5 bulan.. Bru je resign.. Sbb x tahan.. Tmpat keje jauh. Naik moto ulang alik dekat stgh jam..sakit pinggang sakit belakang jgn ckap la.. Kt ofis nak baring susah sbb tmpat solat bercampur...wlaupun syg nak benti sbb dah lame keje tp sy redo n tawakal je..kdg pikir gak dari segi kewangan, cukup ke tidok nnti.. nasib ler suami paham🙂