alternatif selain susu

Hi Mommies, nak tanya, ada ke alternatif lain untuk di ambil selain daripada minum susu sewaktu mengandung? Sebab saya alah dengan susu. Jika minum, akan muntah. Risau tak dapat kalsium. Hi Mommies, is there any other alternative for me to take other than consuming milk during my pregnancy? I know i need to drink mill for calcium.

2 Balas

tak minumpun tak apa..mcm sy makan bnyk sayur je..sebab kalsium blh didapat dlm sayuran contoh bayam..dan selalu dr ada bagi ubat kalsium jg

pil kalsium pun x boleh juga ker? bykkn mkn sayur2 buah2 lh ...boleh tnya doktor nti