Sexual intercourse

Hi mommies, nak tanya. Actually during my 8th weeks mcm tuh i ada bleeding right after intercourse. Then hold la sekejap, now im already at my 12th week, boleh ke kita start having sexual intercourse balik ya. Segan nak tanya doctor or nurse sebab waktu bleeding tuh kena kecam teruk. Mana la kita nak tahu, this is my first pregnancy.

3 Balas

Depends. Boleh try, tapi mungkin jangan terlalu ganas. Saya pernah ada sejarah gugur, lepas conceive kali ke dua ni bersama je suami dari awal tapi cam pepandai kawal slow camtu. Alhamdulillah okay je sepanjang 1st trimester memang takde bleeding. Nak masuk 2nd baru bersama macam biasa je 😂