Sakit Bahagian Atas Perot

Hi mommies , nak tanya 34 weeks kalau sakit sangat bahagian atas perot tu contraction ka ? Tapi dia jadi kejap ja . Berapa minit mcm tu dh ok . Saya keliru macam mana nak tau contraction ka atau angin ka sebab dalam masa yg sama rasa mcm nak muntah tapi x boleh nk muntah . Mcm ada something sekat jaa. Mcm gastrik pun ada . Tlong mommies . Dah dua hari jadi mcm ni tapi sbb tak sakit and tak ada rasa apa dah lepas tu , thats why x pergi check .

2 Balas

Saya pun rasa yg sama mcm awak sis . Saya ada baca2 jugak, ada yg kata contraction and it’s a normal things

2y ago

itu lah . bila research and tanya ramai yg ckp normal ada yg ckp kembung perut and rsa mcm bergas .

it's a normal contraction of your baby.