Sakit belakang yang teruk

nak tanya ada tak sapa2 yg pernah rasa mcm saya . saya tiba2 rasa sakit belakang yang teramat sakit sampai menangis sakitnya tu . sakit yg urut takkan hilang sakit tu kena makan ubat tahan sakit baru hilang . haritu pernah jadi skali lepaatu makan ubat tahan sakit dah ok . lama tak jadi smalam jadi lagi smpai p klinik . doktor bgi ubat angin n tahan sakit ja . dia ckp maybe boleh jadi gastric and tengok mcm mna keadaan jadi lagi tak lepasni . tapi harini jadi sakit balik tapi tak seteruk haritu dan semalam . selalu jadi time malam2 ja . pagi ptg elok ja . ka sebab saya asyik dukung baby ? atau sbb saya tak mengurut lagi lepas bersalin ? sebab bersalin czer kan . isnin ni baru nak mengurut . sakit terlalu sakit sampai rasa nak giveup jaga anak sebab takboleh nak angkat dia 😭 kdg anak tak nak lena nak bersembang tapi saya paksa dia lena sebab lenguh nak angkat dia 😔 sakit sangat2 😭 ldr pulak dengan husband sampai hujung bulan ni😭

2 Balas

Saya salin normal. Sya ad sakit belakang. Nk tunduk sakit, nk bngun sakit. Mmg sakit, sya silap dlm pantang bnyk dduk. Sbb nk nyusu bby, bby plak nk kena dodoi. Kena dukung je. So mngkin dari tu, mmg sakit tulang belkang. Sakit smpai rasa senak perut kalau nk bngun atau nk dduk. Tpi trpksa jgak bt smua. Pantang sndri kan. Cuma sya kalau nk susu bby atau ap, saya akan dduk tpi sandar dkt sesuatu bru dia lama2 dia kurng sakit. Mcm dduk sofa alas bantal blkng bgi sandar. Skrng sya dduk ja atas nursing chair yg rocky chair tu. Mmg slesa lah. Alhamdulillah

8mo ago

betull , sakit sampai senak perut 😭 rasanya saya silap jugak la . saya nyusu baby pun duduk tak bersandar langsung selama ni , dodoi dia pun memang tak bersandar . rasanya mcm awak la ni . terima kasih komen

sy bsalin czer xpernah mengurut sbb berpantang sendiri. alhamdulillah xde sakit2 blkg. cuma nya sy jenis exercise, kerja pun mmg berjalan saja.