Pregnant/missed Period

Hi mommies nak Tanya, 13 hari missed period,, BARU tdi check N this one is the result.. Am I really preg?takut pula tersalah nanti bila jumpa doc ?

Pregnant/missed Period
77 Balas

1w 6d from missed period.. waahh.. terangnya.. tahniah alhamdulillah sis ,dah dapat baby.. jaga baik2

Tahniah sis.. Pregnant tu.. Nak confirm check dekat doc.. Jaga kandungan baik² sis..

Ya sis tahniah..boleh la g klinik bila kandungan da masuk 10 minggu untuk buka buku.

Cara check dia macam mana yer.i dh seminggu missed period .bila check negatif

4y ago

Try masa 2 minggu lewat period. Lepas tu check awal pagi. Masa nie banyak kan rehat. Jgn buat kerja berat. Semoga rezeki sis dapat baby. Aamiin aamiin ya mujib. 😉

congrats dear...smoga dilindungi n baby n mamy sihat smpai bersalin...amen

yep. follow instruction packaging tu.. ,dn g kk bukak buku pink.

Yes u'r tahniah, get rest, jgn buat keje berat2 ,eat healthy food

Yes dear, congrats! Nak confirm kan lg, pegi rujuk doc plak 😁

Ye sis,tapi nk lebih elok pegi klinik chek..btw tahniah sis

Yep.. U really2 preggy.. Congrate!! Jaga mkn dan minum yaa