13th days late

missed period 13 hari dah...last week check takde ( negative )...this week rasa malas nak check, takut kecewa lag ?

6 Balas

Sy sebulan sis dulu x dtg priod...cek2 mmg negetive je... Siap naik bot...brjogging..selang 2 mingu sy cek lg mmg xde pastu sy rasa lain mcm je...esknye sy cek naik 2 line tp samar... Trus sy g beli clear blue rupanya sy dh pregy dh 5 week

Puan dah pergi klinik ke? Saya pernah lewat selama 2 bln. Tapi doc kata saya ada fibroid menutup laluan telur. Alhamdullilah bila dah tahu senang nak ubat. Sekarang alhamdullilah dah tak ada

Sis , jgn putus asa . In sha allah ada tu , cuma lambat je dapat dikesan dekat upt . Dulu saya pun mcm tu . Memula negatif , selang berapa minggu check , alhmdulilah positif .

Mgkin masa sis check tu msih awal kndungan...tnggu la brpa mnggu lgi bru cek

Sama laa kite . Semoga ada berita baik untuk kita .

cek lagi nanti . sy sbulan baru positif 😅