A Curious Mum

Hi, mommies.. nak tahu bila baby uolls start berjalan ? Baby saya dah 13 bulan dan belum jalan.

9 Balas

Umur 11 bulan & 10 bulan dah start berjalan. Don't worry. by the time anak masih belum jalan umur setahun 6 bulan, silakan consult jumpa dengan doctor paediatric. sementara ni usaha, bawa anak stimulate sensory dia. tapak kaki dia bawak pijak rumput, pasir. grounding is the best thing. semoga dipermudahkan urusan Puan 🤲🏻🥰