Alhamdulillah

ALHAMDULILLAH SELAMAT MELAHIRKAN BABY GIRL PADA 22.06.2022 5.19AM,SEBERAT 2.94KG🥰😚#firstmom

27 Balas

Tahniah ❤️ Selamat berpantang ya! 🎉 Saya pon dah bersalin jugak 20/6/2022 @ 3.45am @ Baby Girl @ 3.12kg

2y ago

tahniah.

alahmdulillah tahniah sis... Selamat berpntang juga mamy.. Harap lepas ni berjangkit juga pada saya hihi...

wahh best ny harap bjangkit la lpas ni heheh ... slmat berpantang mmy

Alhamdulillah tahniah mommy & baby🥰 selamat berpantang & take care both

Alhamdulillah tahniah awak selamat berpantang jage kesihatan elok2

Tahniah & Selamat berpantang sis..sma tarikh dgn wife fizO nie😊

tahniah sis♥️♥️♥️ selamat berpantang 😍😍😍

Alhamdulillah 🤲🏻 Tahniah and selamat berpantang mommy

اَلْحَمْدُلِلّهِ Syukur Ya Allah 🤲🏻

Alhamdulillah. Tahniah. Selamat berpantang. Jaga diri