Dah 5 hari turun darah coklat

Hi mommies, just nak share progress saya. Dah 5 hari turun darah coklat dan makan ubat duphastone mcm yg doktor suruh. Sakit pggang or cramp semua takde. Scan smlm kantung masih ada dan scan ada perkembangan sikit dri hari scan masa darah coklat mula turun , cuma ukuran baru 5mggu lebih utk kandungan saya 8 mggu. Doakan kandungan saya selamat yer.. Saya masih berharap dan berfikir yg baik² shja. Moga korang dan kandungan sentiasa sihat dan dipermudahkan

1 Balas

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

4mo ago

Aminn..terima kasih atas doanya. moga dia berbalik kembali pada sis..