SCAN BAYI DUA KALI TAPI KELUAR MINGGU YANG SAMA

Hai semua. Minggu lalu saya ada scan. Kata doktor, kandungan saya 5 minggu. Minggu depannya saya pergi scan lagi sebab ada darah coklat keluar. Doktor kata kandungan saya keluar 5 minggu juga. Sepatutnya dh jadi 6 minggu. Saya keluar darah sbb doktor kata ada saki baki darah di serviks. Doakan saya. Ada ke yang jadi macam saya?

1 Balas

Kalau period irregular normal & beza within 2w juga normal. Sebaiknya scan waktu 8w & boleh buat di klinik lain juga yg lebih canggih mesin scan nya. Paling tak pun if masih berlaku seperti ni pada 8w, sis tunggulah hingga 12w ya. Moga yg baik2