Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!

Mommies, nak menang tak Limited Gift Edition Dyson ni? Haa, kalau nak senang je, boleh sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-dyson-supersonic-hair-dryer/1504

Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!
230 Balas

IBU ENGKAULAH RATU HATIKU “𝙔𝙖 𝘼𝙡𝙡𝙖𝙝, 𝙖𝙢𝙥𝙪𝙣𝙞𝙡𝙖𝙝 𝙨𝙚𝙜𝙖𝙡𝙖 𝙙𝙤𝙨𝙖𝙠𝙪 𝙙𝙖𝙣 𝙙𝙤𝙨𝙖 𝙠𝙚𝙙𝙪𝙖 𝙞𝙗𝙪 𝙗𝙖𝙥𝙖𝙠𝙪. 𝙆𝙖𝙨𝙞𝙝𝙖𝙣𝙞𝙡𝙖𝙝 𝙢𝙚𝙧𝙚𝙠𝙖 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙜𝙖𝙞𝙢𝙖𝙣𝙖 𝙢𝙚𝙧𝙚𝙠𝙖 𝙢𝙚𝙣𝙜𝙖𝙨𝙞𝙝𝙞 𝙖𝙠𝙪 𝙨𝙚𝙟𝙖𝙠 𝙠𝙚𝙘𝙞𝙡 𝙡𝙖𝙜𝙞.” . Tak terkata betapa gembiranya hati seorang Hamba Allah yang telah bergelar Ibu. . Selamat hari ibu, sungguh pengorbananmu ditadahkan seluas alam sehingga mata tiba kelam. . Terima kasih Ibu! . Buat semua ibu diluar sana, Selamat Hari Ibu Semoga Allah kurniakan kebaikan, dunia & akhirat. . #DYSONxTAP #Happymotherdays

❤️𝙸𝙱𝚄 𝙴𝙽𝙶𝙺𝙰𝚄𝙻𝙰𝙷 𝚁𝙰𝚃𝚄 𝙷𝙰𝚃𝙸𝙺𝚄❤️ Ibu ibu Engkaulah ratu hatiku Bila ku berduka Engkau hiburkan selalu Ibu ibu Engkaulah ratu hatiku Betapa tidak hanya engkaulah Yang menyniari hidupku Sepanjang masa engkau berkorban Tidak putusnya bagai air lalu Ibu ibu Engkaulah ratu hatiku Tempatku menyerahkan kasih Wahai ibu Betapa tidak hanya engkaulah Yang menyniari hidupku Sepanjang masa engkau berkorban Tidak putusnya bagai air lalu Ibu ibu Engkaulah ratu hatiku Tempatku menyerahkan kasih Wahai ibu Engkaulah ratu hatiku Engkaulah ratu hatiku Engkaulah ratu hatiku Engkaulah ratu hatiku Engkaulah ratu hatiku Engkaulah ratu hatiku Engkaulah ratu hatiku Selamat hari ibu buat semua ibu di dunia🫰🏻

" IBU , ENGKAULAH RATU HATIKU " Ibu , kamu adalah malaikatku, terkadang partner in crime-ku, penyembuh hatiku yang hancur, pemecah masalah terbaik saya, dokter untuk kesakitanku, hati dan jiwaku. Ibu, Orang yang menyerahkan mimpinya dan momen berharga dalam hidupnya sehingga aku bisa mengejar mimpi dan momen berharga milikku. Bu, kamu luar biasa! "SELAMAT HARI IBU" !! Dan,Tak juga lupa,"Selamat Hari Ibu" kepada diri sendiri yang tak lama lagi akan bergelar seorang ibu kepada anak sendiri . Ini Anugerah Terindah Di Dalam Hidup !! Semoga Ada Rezeki Anak 🌼 #DYSONxTAP # DYSONSUPERSONICHAIRDRYER #LIMITEDEDITION #HAPPYMOTHERDAY #SELAMATHARIIBU #IBUENGKAULAHJANTUNGHATIKU

“IBU ENGKAULAH RATU HATIKU” Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Bila ku berduka engkau hiburkan selalu Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Tempat menyatakan kasih wahai ibu Betapa tidak hanya engkaulah Yang menyinari hidupku Sepanjang masa engkau berkorban Tidak putusnya bagai air lalu Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Tempatku menyerahkan kasih Wahai ibu “Selamat Hari Ibu untuk semua mommies2 didalam TAP Family. Sesungguhnya ANDA SEMUA IBU YANG HEBAT” #DYSONxTAP #HAPPYMOTHERSDAY #SELAMATHARIIBU #MOTHERSDAYGIFT

"IBU ENGKAULAH RATU HATIKU" Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Bila ku berduka engkau hiburkan selalu Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Tempat menyatakan kasih wahai ibu Betapa tidak hanya engkaulah Yang menyinari hidupku Sepanjang masa engkau berkorban Tidak putusnya bagai air lalu Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Tempatku menyerahkan kasih Wahai ibu "Selamat Hari Ibu untuk semua mommies2 didalam TAP Family. Sesungguhnya ANDA SEMUA IBU YANG HEBAT" #DYSONxTAP #HAPPYMOTHERSDAY #SELAMATHARIIBU #MOTHERSDAYGIFT

Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Bila ku berduka engkau hiburkan selalu Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Tempat menyatakan kasih wahai ibu Betapa tidak hanya engkaulah Yang menyinari hidupku Sepanjang masa engkau berkorban Tidak putusnya bagai air lalu Ibu ibu engkaulah ratu hatiku Tempatku menyerahkan kasih Wahai ibu.. kamu adalah ibu tercinta yg menjaga menuntut serta mengajarku erti alam dunia.. yg sering ada saat tawa tangisku.. terima kasih ibu.. semoga Allah panjangkn umurmu.. aamiin

IBU ENGKAULAH RATU HATIKU "Ya Allah, ampunilah segala dosaku dan dosa kedua ibu bapaku. Kasihanilah mereka sebagaimana mereka mengasihi aku sejak kecil lagi" Tak terkata betapa gembiranya hati seorang Hamba . Allah yang telah bergelar Ibu. . Selamat hari ibu, sungguh pengorbananmu ditadahkan seluas alam sehingga mata tiba kelam. . Terima kasih Ibu! . Buat semua ibu diluar sana, Selamat Hari Ibu Semoga Allah kurniakan kebaikan, dunia & akhirat. #DYSONXTAP #Happymotherdays

IBU ENGKAULAH RATU HATIKU Selamat hari ibu untuk semua ibu di dunia ini.Sesungguhnya jasa seorang ibu membesarkan anak sangatlah besar.Benarlah kata pepatah tangan yang menghayun buaian mampu menggongcang dunia. Saya sebagai ibu ingin memiliki produk Dyson ini kerana sangat membantu kerja saya sebagai ibu untuk membersihkan rumah.Dengan adanya Dyson produk yang istimewa dan esklusif,Dyson mampu menceriakan dan memotivasikan para ibu untuk kehidupan seharian.

"IBU ENGKAULAH RATU HATIKU" Ibu besar sungguh pengorbananmu mengandung, sakit melahir, dan membesarkan anakmu tanpa kurangnya kasih sayang.. Bila anakmu ini baru merasai journey untuk menjadi seorang ibu....Baru ku merasai besar sungguh pengorbanan ibu yang tak terbalas oleh apa pun... Semoga Allah tempatkan para Ibu di tempat yang tertinggi di syurga nanti... Happy Mother's Day to all of you... Hari-Hari Hari Ibu..

"IBU ENGKAULAH RATU HATIKU" Selamat hari ibu, untuk semua ibu ibu di Malaysia mahupun di luar negara. Jasa ibu sangat lah besar dari saat mengandung, melahirkan serta menjaga anak dengan penuh kesabaran & kasih sayang Semoga rezeki kali ini saya akan berikan sebagai hadiah kasih sayang kepada ibu saya Huzamah Binti Samingan yang telah melahirkan kami adik beradik seramai 10 orang. Terima kasih ibu♥️