Perut kembung atau mengeras

Hi mommies & mommies to be :) Hope you all doing fine . Nk tny , kandungan sy dh 16 weeks . Adakah normal perut sy asyik kembung atau mcm mengeras lpas minum/mkn petang. Sy ingat mungkin sy mkn byk jadi sy kurangkan portion but still same :( Breakfast, lunch semua okja. Cuma lpas mkn petang tu , perut sy terus jadi mcm tu smp lah sy mkn mlm & tdo 😭😭😭😭 . #pleasehelp

1 Balas

Yup normal sis. Kena elakkan makanan yg pedas2 dan berangin. Kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit