Sakit tekak, Selsema dan demam @17 minggu

Hi mommies, dah dua hari I sakit tekak, selesema and demam panas on and off. Does this effect my kandungan? Only besok nk pegi clinic. Please advise. I risau sangat due to first pregnancy.

2 Balas

selagi jaga kesihatan makan makanan sihat2 , baby xkan ada masalah 😊 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Kalau mkn masih ada selera, air minum cukup dan badan tk dehydrated tak apa. Tp sekiranya selera mkn terjejas, air kurang minum, boleh membahayakan baby. Sekiranya masih demam berlarutan, better pergi clinic