SIAPA PERNAH KENA INFLUENZA?

Hi mommies, siapa kat sini pernah kena influenza? Kandungan saya baru 13w, tetiba selsema dan sakit tekak cuma tak demam, rasa macam panas dalam sahaja. Dah pergi klinik jumpa dr. Tapi dr bagitahu demam biasa je. Kalau demam teruk baru akan proceed untuk check influenza atau pun tak. Saya risau dengan kandungan saya 😭 doakan saya cepat sembuh ya mommies semua. Saya First time mom, tu la banyak overthinking 😭😭

4 Balas

Sy pernah demam influenza mase tahun 2020 Bulan January. kandungan ketika tu dah 8 Bulan. due awal Bulan 3. Sy kena admits ward kat hospital swasta. doc Bagi ubat khas utk mgandung. Alhamdulillah baby okay. klau awak ase xokay. pergi hospital ya.

8mo ago

Yeke, okay. Terima kasih sebab share pengalaman 🥹

kena pergi hospital trus sis,mcm sya pun first mom bru dischrge wad hri tu gara2 selesma smpai susa bnafas bru sehari kena da truk kena serangan bgus awal trima rawatan x makin truk doc pun bole bgi rawatan cepat..

jgn overthinking ye mom.. x elok untuk ibu mengandung mcm kita.. bykkn rehat ye, semoga cpt sembuh ☺️

8mo ago

Iyaa terima kasih doakan 😊😊

Pergi cek terus kt klinik sis. If positive kena admit msuk ubat.