Linea Nigra

Mommies, may i know what is the difference of having long linea nigra lines above belly button and below belly button.. ??

55 Balas

Harap blh hilang nnti 😊😊 rajin2 sapu lotion or minyak kelapa dara/zaitun ye 😁

5y ago

ok sis😊

😮tak tau nak rasa apa😊 Sebab kita belum mnampakkn lagi. Harapnya tiada la..

Terkejut tgk sis punya line.. Terang nye.. Sy punya xde la smpai gitu

Wah sis.. Sy 26w.. Belum ada garis langsung. Bila start ada garis eh..

5y ago

😅hrp x de line sis nnti kalau ada susah nk hilang 😆😂

1st time tgk line mcm 2..pndi die ukir perut mak die..msti ank seni nt besar

Sy pregnant 7bulan tak ada garisan pun. Clear.. anak 1st pun cam tu.

Mcm2 bntuk line yea. Sye igt bergaris lurus je😅Sye pny da hilang skit

5y ago

Aah la kan😂😂

Uish pekatnya. Sy line pon xde. Ade bulu-bulu halus je. 😅

Terkejut sis.. Pekatnya line dia.. Sy punya manja2 je pekatnya..

5y ago

38w sis😄

kita sama. jgn risau mmg akan hilang jga tp ambil masa 😆