contraction slow

hello mommies , mau tanya siapa2x ada pengalaman contraction tp jenis slow dan berpanjangan, sya rasa sakit perut dari jam2 pagi tp slow jaa sampai jam8 pagi , saya perlu pegi klinik? tp tdk sakit sangat

2 Balas

saya dulu mcmtu jugak, isnin start sakit slow boleh tahan, saya pergi hospital check takda bukaan. balik rumah still ada rasa contraction yang slow sangat sngat sampai khamis dah kuat gila, jumaat subuh saya bersalin

sy pn mcm2. start sakit hari isnin, khamis petang baru bersalin. skrg pantang hari ke 18.