Bergerak tapi slow 36week

Dari 9pagi sampai skrg kol 2 , dah 5x gerak tp slow sangat2, kena focus betul2 baru rasa, semalam ok je dia berkongfu, then skrg perut kerap mengeras , #1stmummy #risau #penantiansatupenyiksaan

2 Balas

haa janji dia gerak sis . sebab sempit je tu melainkn 3 ke 4 jam dia tak gerak . segera ke hospital . kdg² pola tidur dia or mood dia je tu . kdg² jugak sbb hb kita low . baby pon akn letih sama .

Biasanya dlm 36 weeks nie, ruang dlm rahim da makin sempit, tu yg baby gerak pon slow.. keep calm ok mommies...