durian

Mommies makan durian tak during pregnancy...?

106 Balas

Makan sebab degil nak jugak makan durian sudahnye malam tak boleh tido.. Sakit yang amat 😂nasib baby tak apa²😌

Mkn je, kerap jgk la sye mkn mse preg ni😅sye ni hntu durian.. Mkn bringt la, rse mcm bby xddk diam tu, stop la.. Sbb durian pns.

Makannn... Smlm 7 ulas..skang 3rd trimester. ..masa 1st trimester dlu. Mkn jgk tp sikit je 2ulas gitu je.. Sbb mmg hntu duriannn

Makan..Sbb durian tu fav sy..heheh..tp tk mkn bnyak laa..klau sebjik durian tu sy mkn dlm 5ulas jela..lps tu mnum air mask bnyk2

Makan! Masa bulan ke 8. Seminggu 4 ulas selama dua minggu. Alhamdulillah, berat baby in range follow week 😂

Makan sis. Sebab nak sangat2. Tapi tak ambil dalam kuantiti yang banyak. Apa jua makanan kena beringat. ☺️

X..sbb pns depend on body..ada body leh trima ..mkn la..klu jnis sensitive xleh trima better xpyh mkn...

Sy makan 8-9ulas 😆,lepas makan baby berabis tendang hahahaa lama2 diam la baby ,, tp sy dh 36w skrg ..

Saya ada la test makan tak habis pun seulas durian tu terus peluh. Esok nya saya demam terus wak huhu

Makan, sya mkn rmai2 dgn family jd xtau la brpa byk kuantiti mkn tu. Tapi masa tu dah 3rd trimester