MENGANDUNG BOLEH MAKAN DURIAN KE

Nak duriannnnnn. Boleh makan tak? 30weeks dah. #1stimemom #firstbaby #pregnancy #firstmom #ingintahu #durian

2 Balas

lain org lain tindak balas tubuh nya sis macam saya mmg x blh mkn durian sbb suda ada pengalaman. February tahun ni sy keguguran lps mkn durian. siang mkn durian mlm nya bleeding esok nya gugur tapi masa tu baru 5w. kalo stakat nak rasa blh jer tp jngn la mkn banyk yer sis cukup tuk lpskn keinginan jer.

blh tp jangan banyak try 2 ulas dulu pastu kalau baby gerak okey perut tk panas blh makan lg tp biasa sy makan dlm sehari paling bbyak 4ulas jer tu pon makan dengan pulut atau roti

2y ago

Ok terima kasih☺️👌