Buku pinkk

Hi mommies. Saya nak buka buku pink tapi saya tak call kk pun. Saya buat appointment online je. Boleh je kan proceed tarikh booking online di kk tu without call kan?#firstmom

4 Balas

Kalau mcm kami walkin terus 😅, pastu terus depa bagi isi buku apa semua isi semua la pastu terus bgi next trikh appointmnt lain untuk minum air gula semua tu

Assalamualaikum puan. Puan area mana? macam mana ye nak book online tu?

1y ago

Ohh. Okay². Baik. Terima kasih 🤗

Boleh je sis.. Nti tunjuk je tarikh booking on9 tu

boleh