appointment kk

ada tak mommies yang walk in je ke kk terdekat untuk buat appointment buku pink. dah call banyak kali tak angkat. saya baru pindah ke ampang lepas kahwin. pening juga cari kk mana terdekat. tanya kk ampang diorang cakap bukan kawasan. saya stay kat condo belakang pejabat risda. #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

7 Balas

Sy haritu baru pindah jgk, so tktau mana kk yg sptutnya sy refer. Then prgi salah kk, nasib dpt nurse yg baik and mmbantu, then dia sruh sy prgi klinik sekian2 and tlg sy call kn nurse sana bgtau sy nak prgi buka buku. Sy trus walkin lpastu nurse bagi tarikh baru utk buka buku sbab masa tu awal lagi nk buka buku

Boleh je walk in. Cakap nak booked untuk bukak buku pink. Dah call tapi takde response. Biasanya mereka akan bagi tarikh untuk bukak buku je dulu. Kalau nasib baik, tak ramai dapat la terus bukak buku.

selalunya mmg kena call jgk. pernah walk in tapi dia tak terima. boleh try check dlm website ni mana yg terdekat dgn rumah http://jknselangor.moh.gov.my/index.php/klinik-kesihatan-daerah-hulu-langat

kalau belakang pejabat risda tu menara risda ke? kalau situ, dah termasuk dalam KL walaupun nama Ampang..jadi kena check KK dalam KL..

area rumah saya memang kena walkin utk amik date buka buku, kalau cll memang sampai kiamat tak berangkat 😂

PERGI WALKIN DAN NURSE BAGI TARIKH UTK ISI ON9 APPOINMENT TARIKH SEKIAN😅

Skrg kita book guna mysejahtera ja.

2y ago

Pi dekat mysejahtera pastu cari digital health care.. pilih kat mana nak booking. Ada 3 website