cara turunkan berat badan

Hi mommies macam mana eh mommies kat sini turunkan berat badan lepas bersalin?boleh share tak pengalaman? Atau exercise apa yang boleh hilangkan kendur atau boroi area perut lepas bersalin ni. Btw im mom to 4month 3days baby girl❤️🙆

3 Balas

Cara saya kawal makan. Tak ambil minum bergula. Sentiasa minum air masak. Nasi ambil sedikit makan buah yang banyak

sy BF.so sgt mmbantu utk kurus semula.mlm2 sy pakai bengkung moden dlm 3 months after brsalin.

kawal pemakanan je