Shaklee...

Ada yg pernah turun berat badan tak minum shaklee?? Lepas bersalin ok tak untuk turunkan berat badan??? Berat badan naik mendadak.. Mohon share pendapat siapa yg pernah consume shaklee

3 Balas

Sy lepas bsalin xde makan ape2 suplemen pon.. Just jaga makan je dlm pantang tu.. Dan selepas pantang sbb baby kan menyusu badan.. Jadi santan2, yg bergoreng semua elakkan.. Dan yg penting kene bersenam baru berat turun.. Kalau sis mnum shaklee ke atau gi London weight management.. Tp x jaga pemakanan.. X mnum air masak Kurang2 2liter sehari, xde senaman.. Mmg xkan kurus sis.. Sekadar share ape yg sy pernah buat je

amalkan suku2 separuh..kurangkan makanan berminyak, makanan dan minuman yg manis2 sis..berat akan slowly turun..yg penting konsisten. hus i penah makan suplement last2 kena tahan wad..doktor suruh stop suplement..sayang diri sendiri dan buah pinggang sis..

bersalin