Cara hilangkan stretch mark

mommies, korang pakai brand apa untuk hilangkan atau supaya stretch mark tak naik?

Cara hilangkan stretch mark
19 Balas

Sye pakai cocoa butter brand palmer .. 2-6 bulan stretch mark xda timbul time perut kecik lagi..tpi bila masuk bln 7-9 stretch mark muncul sbb prut mmbesar dng jayanye...jadi bergantung pada jenis kulit org jugak ada org dari awl pakai xda timbul tpi sye pakai dari awl last2 timbul jugak.mcm mak sye xpakai apa2 krim dulu setiap kali pregnant xda stretch mark beranak pon senang 😅

1y ago

Saya 36w baru dia muncul 🤣🤣 pakai la brand palmers n mustela sekalipun.. cuma harap2 senang hilang la