Cara hilangkan stretch mark

mommies, korang pakai brand apa untuk hilangkan atau supaya stretch mark tak naik?

Cara hilangkan stretch mark
19 Balas

pakai sejak tau pregnant masa 2bulan camtu tapi ada juga sikit kat tepi pusat perut pun xbesar sgt

Saya guna Palmer's Cocoa Butter Stretch Mark lotion. Alhamdulillah tiada stretch mark.

pakai jenis cocoa butter. pastikan jangan garu kalau gatal. bila garu lagi bertambah teruk

selalu lepas mndi sapu losyen kt seluruh badan sis innsyallah x naik strech mark

Saya pakai Mama’s Choice. Boleh try!

saya guna Mama's Choice!

pakai cream cocoa butter

saya pakai mama choice

bio oil gel