Stretch Mark

Mommies semua pakai cream apa untuk stretch mark? Ada tips tak hilangkan gatal2 kat perut?

4 Balas

Saya pakai Pureen stretchmark lotion bila dah start naik gatal² & ruam kat perut. Lepas seminggu Alhamdulillah dah hilang terus bintik² ruam. Dah 2 bulan guna sampai habis, perut jadi extra licin sgt 😄. skrang sy continue pakai palmer's skin therapy oil.

sy pkai yg mama’s choice. sy pkai msa awal2 pregnant smpai la skarang 8 bulan , stretch mark xde kt perut. sy x thu la jenis kulit sy ke atau sbb anak first tpi sy rsa okay je cream tu.msa gatal pkai pun kurang gatal

losyen ni elok.. alhamdulillah saya pakai masa ngndung dah tak berapa gatal..gatal sikit sangat berbanding sebelum ni..nak boleh PM saya..

11mo ago

gatal² boleh pakai..dari newborn sampailah org dewasa.. alhamdulillah anak Sye ruam pon kat celah alhamdulillah ok pakai losyen ni..tak melekit dan ringan je..boleh pakai satu badan

Saya pakai Palmer. Bila gatal saya sapu lotion tu. Satu lagi tips nak kurangkan gatal awak sapu aloevera gel. Lega sikit.