Keputihan Coklat

Hi mommies, keluar keputihan warna coklat 5weeks pregnant. Normal ke tidak ya? Hm takut sangat 😭

2 Balas

saya pun sama, saya 4 weeks almost masuk 5 weeks. baru jumpa doc tadi, doc buat urine test dan suruh monitor dan ambil gambar, kalau spotting bertukar jadi bleeding kena cepat2 jumpa doc balik. tapi for now mungkin normal, part of implantation process.

1y ago

ya.mcam sya pagi tdi sis..ada kluar spotting wrna coklat..then lpas tu btukar wrna merah..kluar darah..tpi xbnyak..normal ke

Spotting masa awal2 pregnant mungkin disebabkan proses penempelan kantung dan baby. Tapi jika terlalu risau boleh je pegi scan dekat doc untuk tahu keadaan sebenar