MERIAHKAN SUSU BADAN

mommies kat sini prnh cuba utk meriahkn susu badan tak? produk apa yg prnh try tu? lactation jelly? momma? innate lactea?mamum?

16 Balas

Masa anak sulung sy guna mamom ank kdua sy nk try lain pulak kta ni ikthiar je selebihnya serah pada allah

Horlick the best milk booster , happy mood plus kena kerap menyusukan baby 😋😋

mnum susu eps shaklee je. tk thu plk susu byk kluar walaupon bdn sy kecik molek je

Sy makan bwg putih je ! Mmg bnyk yg teramat susu!! Tak pernah lagi ambek apa2 booster.

1y ago

ok sis .tq info👍🏻

cara sy banyakkan hirup sup Dan tambah sayur hijau memang meriah susu Dan pekat

sy kerapkan pam, masak kurma merah buat air minum.. yg penting jgn stress