Supplement meriahkan susu

Assalamualaikum mommies. Ada yang pernah try susu momma pregolact utk meriahkan susu badan ? Betul betul berkesan ke ? Mohon share #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Balas

Tiada pengalaman ambil supplement. Tak best lah susu badan meriah..sebab apa tak best: 1. Nak tukar bra, baju kalau basah. 2. Penat uruskan susu ( marmet, pam, cuci , sterile, keringkan perkakas penyusuan, simpan stok, nak label, nak defrost.. * Kalau tak penat buat semua ni, OK la. Saya respect dgn EP Mom dlm hal ni Saya suka susu yg mencukupi.