Baby kurang aktif

Hi mommy, sy dah 6m1w. lately ni baby sy kurang aktif mcm biasa. Gerak tu ada tapi tak mcm selalu. Tendang dia dlm 2,3 kali je l. Risau pun ada ni. Ke mmg mcm ni? Share pengalaman please 😭😭 #firstbaby #1stpregnnt #mommybuntu

1 Balas

Penah dulu waktu 26 weeks bby tak kick dari pgi.. minum air manis minum segala air sejuk pun sama.. last skli refer nurse, nurse ckp pegi hosp.. sbb kita je tahu bby kita.. biar lah org nk ckp kandungan kecik lg ke apa tp kita risau.. kalau taknak pegi hosp, sy pegi scan.. nk dgar heartbeat bby.. If ibu risau, ws nurse tnya mcm mna.. boleh ke nk ke hospital atau dia nk surug jumpa dia dulu

2y ago

ni pon tak sampai 10 kick...x tauu lah tapi sy dah 30 w 6 hari