anak kurang tendang

nak tanya normal ke kandungan 26 weeks anak bergerak cuma kurang tendang🥹sebelum ni saya pernah bleeding lepas pada bleeding anak saya kurang tendang macam sebelum ni..rasa bergerak macam biasa cuma risau bila kurg tendg#firstmom #ingintahu

2 Balas

lepas bleeding dah jumpa doktor check up tak sis? doktor kata apa2 tak? kalau risau, jumpa doktor ya. 26w kadang kita tak rasa sangat baby tendang, especially first mom. sebab tu masuk 28w baru kira baby kicks. tapi kalau sis betul perasan baby lain dari biasa, jumpa je doktor

sy 28weeks pon jrg bby tendang.dia bnyk bergerak berpusing je wak..jnji dia bergerak..in sha Allah semua sihat2 belake