Terlambat ke saya ?

Hi mommies ... kandungan 7months baru dapat telan obimin .. ada orang ckp kalau lambat makan vitamin, anak cacat 😭😭😭😭

16 Balas

Cacat atau tak tu, kuasa Allah. Jangan terlalu memikirkan yg negatif. Cuma, makan vitamin adalah ikhtiar untuk elakkan apa2 yg tak diingini dan pastikan baby membesar dalam perut dengan zat yg lengkap. Apa2 pun banyakkan berdoa, fikir yang baik2, dan amalkan pemakanan yg sihat. Sejak dah boleh telan obimin ni, pastikan jangan skip. Untuk baby tersayang membesar dengan zat yang sepatutnya 🤗💕💕