Berat baby dalam perut

Hi mommies, kalau 27weeks sepatutnya baby dah berat berapa? Saya scan haritu estimate 1.1kg. Tapi family kata "baru 1kg??" So macam sedih sikit

16 Balas

Kalau saya yang jenis melawan ni saya bagi satu das "lah memang 1kg pun? Normal je"

normal weight tu utl 27 weeks. kalau berat sangat nanti kena bersalin awal pula

Mmg la by 28w kene 1kg.. nk besar mana lg, org dulu2 tk pantau pun berat bb dlm perut

1mo ago

Dia tanya je sis

Besar2 nak g mana ckp kt family tu. Saya dulu 27w 2kg lebih pon dah seram

berat 1kg 27w okay sangat puan. jangan risau tau

1mo ago

Baik tq sis 🥰

Fmly awk scan ke ?