:)

Hi mommies jum share pengalaman bersalin Baby: Boy Weight : 3.6kg (czer) ? Born : 2/11/2019 (40minggu2hari-overdue)

:)
51 Balas

Due date 17.12.19 Deliver date 12.12.19 (tarikh anniversary perkahwinan yg ke-4 thn) Berat baby 3.38kg / normal delivery Mula skit contraction 8am. Msuk labour room pkl 10a.m then 10.16am baby dah selamat lahir. Alhamdulillah sgt cpt & dipermudahkan. ** hadiah anniversary kami plg bermakna stelah TTC slama 3thn 3bln...

Ya Allah comel ngan gebu. 🙆😍🤗 Semoga baby & mommy sihat2 je. Aaminn. Doakan juga sy due bulan 4 ni, baby boy jugak inshaAllah. 💖💞💖💞

4y ago

Insyaallah, semoga dipermudahkan urusan yee 🥰

Sy due 26/12/19 tp bby X sbr nk kluar 23/12/19 jam 11.10 pg bby dh keluar Bby boy 3.4kg(normal) Ahnaf Ilman Bin Mohd Khairul Hisyam 😘😘😘

Anak 1st Due date 18/8/19 tp keluar 16/8/19 Birthday mama dia 17/8/19 🤭🤭🤭 Hadiah birthday paling bermakna

Baby saya girl, bersalin awal sbb air ktuban pecah dluan n baby dah berak.. Bersalin normal.. Berat 2.6kg

4y ago

Tahniah sis

Saya due 30/12/19, tapi kena induce baby keluar 20/12/19. Normal delivery, baby boy❤

Samalh kita sis...sya 6/11/19 mggu ke38...baby boy 2.89 bersalin czer.

MashaAllah comelnya kamu anak. Semoga jadi anak soleh ye aminn❤️

alahai cmelnye dy... tahniah slmat smua..sakit cntrction bpe lama?

Comel nye 😍😍😍 tiba² rasa nak baby kecik lagi. Tahniah