mommy suke makan masam2 ke seafood?

Hi mommies.. Jom share sepanjang preggy ni mommies suke mkn masam2 ke suke makan seafood? Org kata klu suke masam2, nk dpt baby girl.. Klu suke seafood, baby boy.. Betul ke? ?

1 Balas

Awal² sy suka mkn jeruk pe semua, dlm masa yg sama suka mkn steamboat, grill, ketam, udang sotong.. pastu suka mkn manis², minum air manis skali sehari.. org kata kalau mls siap, pregnant baby boy.. kalau pregnant bby girl, muka kusam sbb seri tu bby dh ambil.. sy lain, mls bersiap tp muka naik seri, xde jerawat & kulit kemerahan.. jd xde kaitan pun dgn jantina baby sebenarnya..