hye mommy

Baby suke tendang belah kire...baby girl ke boy ek

5 Balas

Yg tu x dpt tentu kan jantina awk.. Baby sye sekejap tendang kiri, pastu ttbe tendang kanan pula. Asalkan baby sihat dan aktif., Alhamdulillah.. Nak tahu jantina, boleh pergi scan 😁

Sis, scan adalah cara terbaik utk tahu jantina. Baby boy/girl nowdays dah pandai tendang kiri kanan..mana ruang dlm rahim tu dia boleh tendang, dia kasi tendang je 😅

5y ago

Tahniah. Jaga elok elok 😊

Tendang belah mana² x indicate jantina, sis.. sy bby girl, kiri kanan smua dia tendang setiap hari..

Boleh jadi girl..boleh jadi boy

Klau nak tahu Jantina baik scan je sis

5y ago

Memang da scan pon ...girl...sajee jee mintak pendapat pade org yg berpengalaman