twin

Hi mommies, jom share pengalaman pregnant twin.. Sy tgh pregnant twin 16w. Tp ada dermoid cyst jgk..doakan sy dan twin kuat ye..tq in advance mommies?

1 Balas

Smoga dpermudahkn. Kawan baik sy mcm sis. Mase sblm bslin beberape bln die buat operate buang cycst sbb doc risau cycst tu menganggu baby

3y ago

Sy pun mngalami benda yg sama skrg. Dermoid cyst 10x6cm & baby skrg 15minggu. Dilema, tak tahu nak buang cyst tu atau biar dulu