MUNTAH SEBAB GOSOK GIGI

Hi mommies. Im in my 4th pregnancy. Sekarang dah nak masuk 3rd trimester but i still muntah2 kalau gosok gigi. Pergh rasa masam kat tekak sebab awal pagi gosok gigi muntah acid. I dah tukar few brand ubat gigi. Still sama jugak. Any mommies pernah alami? And how to counter this problem 🥲 penat muntah setiap hari pagi2 #pleasehelp #bantusharing

19 Balas

Samalh jg sy dulu pregnant pon mcm tu 😅 xboleh bt ape sbb bile gosok gg je otomatik akn muntah walaupon hy air kosong 🫢😬 terasa mcm de bende jolok tekak tu yg rs loya tu 🙈 Alhamdulillah lps bersalin je dh ok 😅👌🏻