blh mkn yogurt?

hi mommies ibu mengandung boleh makan yogurt tak???

blh mkn yogurt?
18 Balas

Saya makan yogurt untuk kurangkan pedih hulu hati sebab Saya memang xsuka minum susu..Saya ambik yogurt yang low-fat punya

ikut bdn masing2. sbb yg ni manis. masa tu sy mkn keluar spotting. mkn yg plain baru ok..

bgus mkn yogurt. tp ht2 dgn kndungan gula. syorkn greek yogurt blh mkn dgn buah kesukaan

boleh je makan tapi saya sepanjang pregnant ni tak pernah makan lagi yogurt..

Boleh.. Doktor suggest saya makan yogurt sbb saya alah susu masa pregnant

Digalakkan sbb boleh kurangkan keputihan, make sure yg plain yogurt laa 😁

3y ago

Mmg tu yg selalu doctor akan suggest bila ada keputihan 😁 make sure plain yogurt, kurangkan yg manis2, banyakkan minum air masak

Boleh. Tapi makan yang plain punya nurse ada bagitahu dekat saya.

bole pganti susu utk tulang misi kk bgtau

bleh ja sis...sya slalu mkn yogurt...

boleh. feveret sgt ni❤️