Yogurt yang terbaik

Salam semua. Nak tanya orang mengandung boleh makan yogurt tak? Dan yogurt apa yang elok untuk ibu hamil yang ada gdm? #ingintahu

6 Balas

ya, ibu hamil boleh mkn yogurt. sy suka greek yogurt. kurang manis & keputihan pun under control. plain yogurt pun boleh tp kena tengok balik packaging kadar gula byk mana sbb sy x pasti brand mana yg kurang gula

2y ago

mcm tu x pyh la mkn depan dia nnti kena tegur lg. kalau mil sporting xpe la explain baik2

info drpd apps ni jugak.. plain yogurt mmg sedap 😋 sya every week mkn yogurt , so far xprnh lg mslh sembelit or buasir.. https://theasianparent.page.link/tFMB68kxGozuY7r58

Boleh. Yogurt ada probiotik bagus utk perut kalau jenis tak lawas. Makan yogurt yg natural, bukan ada perisa2

Sy ambik greek yogurt farm fresh.. klu xde, biasa ambik farm fresh jugak tp hat plain..

Plain yogurt bagus utk kurangkan keputihan 😁 takde bahaya apa pun

plain yogurt bagus .. sbb kurang manih berbanding berperisa