post partum

Hi mommies... I would like to ask... Baru dpt baby 5bulan lepas... I dpt period macam biase 3bulan... Usually my period is regular... This time tak dapat lagi dah lewat 1 hari... I tak menyusu... Pam susu 1kali atau 2kali sehari... Hemm... But tak dpt period lagi... Rasa risau jugak takut ada cyst ...

1 Balas

Ade jga hormon xstabil boleh jdi lewat period..Sis jgn fikir bkn2...Klu lewat sgt tkt preggy jew xpon rjuk doc kalau rase was2