help . mental breakdown

hi mommies , i da 34+ weeks . i jadi tak kuat semangat . badan i dada i rasa penuh sempit sebab baby makin besar . rasa badan perut dada mengeras , tulang area vagina , sakit jantung jd laju. rasa stress sgt . macam macam nak semangat yea , nak mengadu kat org takut org kata tak reti bersyukur da mengandung tp byk merungut . tiap malam i dengar zikir utk relaks kan minda . tapi idk masih stress

9 Balas

samaaaaaaaa tapi saya simpan dlm hati ja. mental sebenarnya dgn mulut org lagi. saya lagi bekerja. tak sabar nak cuti bersalin awal. nak rehat penat sangat bukannya malas tp badan dah penat😭