Nak Stop Kan Susu Badan Sbb Preggy

Hi mommies.. I baru dpt tau yg I preggy lagi.. No 3..Alhamdulillah.. Tp yg problem nye anak no 2 kecik lagi 🤭bulan ni setahun dah dye.. So dye full bf, jd bru2 ni doc nasihat kan I yg xelok utk I utk I teruskan bf, boleh I stress n bla2 lah.. So smlm trus belikan botol, beli kan susu formula.. Failed.. Mommy failed 🤪dye xnk botol tu lgsung, apetah lagi nk mnum susu tu.. So cmne ek? I da la housewife, cnfm laa 24jam menghadap dye 🤨so cmne nk lari xnk bg buah je 🤭? Ohh lg satu, ade x yg mommies kt lua sana bg je anak bf time preggy? Leh share x kalau Ada.. Hope mommies leh tolong n respond, tq ❤️

1 Balas

Ade org blh je bf ank walaupon pregnant....sy sdri bf ank smpai la sakit contraction nk bsalin dah pon dok bf ank smntara tggu suami bsiap nk p spital...ni semua bgantung pd bdn masing2....kalau masa bf ank awk ade rasa mcm contraction kecil mmg xgalakkan awk teruskan bf ank... N nk ajr ank dr dah biasa bf trs ke botol mmg take time...ade yg fail pon...

4y ago

Oo.. Alhamdulillah lah, kalau mcm tu... Saya pn sejujurnya syg nk pisahkn ssu bdn.. Hehhe.. Rasa mampu lagi, n OK lagi... Tgk lah proceed jela mcm mana slgi mampu ni... Incase pape dah standby da botol sume.. Hehe... Aah tu laa, kalau ikutkan, cth saya xde rumah dye dduk nan atuk dye relax je xsusu semua.. Mkn mnum cm biasa... Bila Ada mama nye dpn mata, biasa lah... Ngepeng je... Nk je bf, tu penat n struggle sikit... Sbb xde Pengalaman kan sebelum ni...